Design, trender och nyheter

Frågor och Svar om Ardbeg Embassy

Frågor och Svar om Ardbeg Embassy

Restaurangen och puben Ardbeg Embassy ligger i Gamla Stan (Stockholm). På dess hemsida presenteras några av de vanligare frågorna som ställs till restaurangen från dess gäster. Dessa sammanfattas nedan:

Måste vi boka bord?

Ardbeg Embassy rekommenderar gästerna att kontakta dem i förväg för bordsreservation. Däremot anger de även att restaurangen är så stor att det inte brukar vara några problem för spontana besök.

Hur sent går det att avboka?

Om ett bord är bokat förväntas det bokas av fram till den tid som bokningen gäller. Har det inte kommit någon vid denna tidpunkt kan bordet ges till någon annan.

Går det att sitta ute?

Ja, det är möjligt att sitta utomhus. Däremot finns det inte bord för bokning ute.

Vad kostar barnportion?

Nästan hela menyn hos Ardbeg Embassy går att köpa som barnportion. Dessa mindre portioner kostar 60 % av ordinarie pris.

Vilka tider har köket öppet?

Köket stänger 30 minuter före att restaurangen stänger.

Går det att parkera nära Ardbeg Embassy?

Arbeg Embassy ligger mitt i Gamla Stan i Stockholm – där det rör sig väldigt många turister dagligen. Det finns visserligen ett par parkeringsplatser i närheten men det är riskfyllt att förlita sig på bilparkering. Då är det betydligt enklare att parkera en bit bort och gå till restaurangen. Det finns även mycket goda allmänna kommunikationsmedel för att ta sig dit.

Finns det Wi-Fi?

Ja, restaurangen erbjuder gratis Wi-Fi till sina gäster.

Vilka provsmakningar erbjuds?

Hos Ardbeg Embassy går det att boka ölprovning och whiskeyprovning. Dessa har liknande upplägg även om det är olika drycker som är i fokus.

  • Ölprovning
    Gästerna får prova på ett flertal olika ölsorter från svenska mikrobryggeriet. Lokala smaker från exempelvis Strömsholms Brygghus, Nynäshamns Ångbryggeri och PangPang. Totalt erbjuds smaker från 24 olika mikrobryggerier.
  • Whiskeyprovning
    Prova på ett brett utbud av smaker av whiskey – eller välj ett provsmakningstillfälle med smalare inriktning.

Oavsett dryck ges kunskap, provsmakning och möjlighet till frågor. Ett perfekt tillfälle att lära sig förstå smakerna bättre och sedan kunna kombinera mat och dryck på ett bättre sätt.

Går det att köpa presentkort?

Ja, via hemsidan går det att köpa presentkort. Dessa är på minst 500 kronor och är utskrivningsbara direkt efter att de beställts. Beställ, betala, skriv ut – inom 2 minuter.